Bekabeling

PMDK is specialist als het gaat om de aanleg, aansluiten en testen van regeltechnische industriële bekabeling. Vaak is het aanleggen van bekabeling gebonden aan gebouw gebonden en industriële (proces) installaties, conform de huidig geldende wet- en regelgeving en eventuele aanvullende klantspecifieke eisen.
Wij kunnen u van dienst zijn bij het dimensioneren van de toe te passen industriële bekabeling, aan te brengen kabeltrajecten en het opstellen van de benodigde documentatie voor kwaliteitswaarborging van uw installatie.

Draadloze industriële verbindingen

Bluetooth, WiFi, LPWAN en GSM, het zijn allemaal draadloze verbindingen waar wij dagelijks mee werken. Het afstemmen van veel diverse golfstromen in snelheid, beveiliging en energieverbruik is een relatief nieuwe en specialistische verbindingstechniek. PMDK heeft naast reguliere bekabeling ook de kennis in huis om diverse regelpanelen op te nemen in een industrieel bekabeling netwerk. Zo wordt draadloos en remote werken een mogelijkheid.

Stel u eens voor, u loopt richting een presentatieruimte en kan vanaf uw tablet de verlichting, digitale aansluitingen, airconditioning en zonwering bedienen om een snellere workflow te bevorderen. Bij binnenkomst bent u ready to go!

Industriële bekabeling

Met veel diverse verbindingen en een warboel aan kabels kunnen problemen ontstaan, PMDK is specialist in industriële bekabeling en zorg voor:

  • temperatuur beheer van kabels
  • labeling om missende verbindingen te voorkomen
  • optimale resultaten in snelheid en verbruik
  • gestructureerde aanleg om warboel te voorkomen
  • afwerking

Altijd de zekerheid dat de stekker in het stopcontact zit en uw applicaties werken met een druk op de knop.

Dat geeft rust, zekerheid en veiligheid, een must bij industriële processen.

f

Industriële regelpanelen

Eenvoudig en overzichtelijk bedienen van diverse systemen. Anno nu is er steeds meer mogelijk met software of schakel panelen.

Het vinden of ontwikkelen van de juiste industriële regelpanelen is een specialisme van PMDK.
Wij stellen ons de taak om een zo goed mogelijke afstemming tussen enerzijds ontwerp en anderzijds de uitvoering te realiseren.
Daarbij worden processen (de werking ervan) uitgezocht en uitgewerkt, bijpassende technische tekeningen opgesteld, onderliggende berekeningen uitgevoerd en keuzes gemaakt in de toe te passen materialen rekening houdende met klant specifieke voorschriften, geldende normen en gemaakte afspraken.

Contact, informatie of vragen

wij reageren zo spoedig mogelijk

12 + 7 =