Leerling Elektromonteur

Functiebeschrijving:
vacature Leerling Elektromonteur 

Vanwege groei en uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een leerling elektromonteur. Als Leerling elektromonteur ben je verantwoordelijk voor de uitvoerende werkzaamheden aan elektrotechnische installaties binnen gebouwgebonden systemen. In grote lijnen omvatten de werkzaamheden het installeren en aansluiten van regeltechnische bekabeling en installeren van de benodigde kabeltrajecten. Daarnaast wordt van je verwacht dat je bereidt bent de nodige trainingen en cursussen te volgen die nodig zijn om de werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Wij vragen voor deze functie

Je beschikt over een afgeronde opleiding VMBO of BBL niveau 2 en hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied. Daarnaast vinden we goede beheersing van de Nederlandse taal belangerijk. We verwachten een gemotiveerd en ambitieus persoon die van aanpakken weet en leergierig is om zich verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een organisatie die inzet op groei en ontwikkeling van de activiteiten. Om deze groei te kunnen verwezenlijken geven we onze medewerkers de gelegenheid om mee te groeien en hun kennis en kunde te ontwikkelen doormiddel van opleidingen en cursussen. Daarnaast kun je rekenen op een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen PMDK heerst een prettige en collegiale werksfeer waarbij teamwork en respect voor elkaar van groot belang zijn. Verder bieden wij:

  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Marktconform salaris
  • 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen
  • Aantrekkelijke pensioenregeling
  • Prima werksfeer
  • Mooie en toonaangevende projecten

Mocht je willen reageren op deze vacature, dan vragen we je om je CV plus korte motivatie te sturen naar info@pmdk.nl. Voor vragen over deze functie kan je contact op nemen met Peter den Boer via 06 38 11 70 01. Voor meer informatie over PMDK kun je kijken op onze webpagina  (www.pmdk.nl).