Elektromonteur

Functiebeschrijving:
vacature Elektromonteur

Vanwege groei en uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Als elektro monteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van de werkzaamheden aan gebouwgebonden installaties bij verschillende opdrachtgevers. In grote lijnen omvat de werkzaamheden de coordinatie en/of installatie van de regeltechnische installatie inclusief de bijbehorende besturingspanelen. 

Wij vragen voor deze functie

Ervaring met de hierboven beschreven werkzaamheden en elektrotechnische kennis op MBO+ niveau. We verwachten een gemotiveerd en ambitieus persoon met een oplossend denkvermogen die van aanpakken weet en leergierig is om zich verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een organisatie die inzet op groei en ontwikkeling van de activiteiten. Om deze groei te kunnen verwezenlijken geven we onze medewerkers continu de gelegenheid om mee te groeien en hun kennis en kunde te ontwikkelen door middel van opleiding en cursussen. Hierbij kun je rekenen op een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen PMDK heerst een prettige en collegiale werksfeer waarbij teamwork en respect voor elkaar van groot belang zijn.

Verder bieden wij:

  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Marktconform salaris 
  • 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen
  • Aantrekkelijke pensioenregeling
  • Prima werksfeer
  • Mooie en toonaangevende projecten (zie website)
  • Bedrijfsauto en telefoon

Mocht je willen reageren op deze vacature, dan vragen we je om je CV plus korte motivatie te sturen naar info@pmdk.nl. Voor vragen over deze functie kan je contact op nemen met Monique den Boer via 06 11 19 57 64. Voor meer informatie over PMDK kun je kijken op onze webpagina.