Regeltechniek

Met meet en regeltechniek als basis maken wij processen en koppelingen in gebouwen inzichtelijk. Met deze kennis als fundament gaan wij aan de slag met automatiseren, implementeren en monitoren van diverse slimme structuur oplossingen. Het managen van een gebouw en alle interne systemen kan een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengen, zeker binnen medische instellingen of laboratoria.

Wij zorgen voor projectmanagement, doorrekenig van oplossingen, productie, implementatie en monitoring. Oplossingen op, in en rondom gebouwen in de vorm van automatisering, energie besparing, klimaat, veiligheid, verlichting en diverse andere smart solutions.

Wij laten u graag doen waar u goed in bent, daarom dragen wij zorg voor een optimaal werkklimaat in de gebouw facilitaire middelen en mogelijkheden.

PMDK is op flexibele wijzen in te schakelen voor de gehele coördinatie rondom projecten binnen de gebouw gebonden installaties (gebouwen automatisering, HVAC) en industriële proces installaties. PMDK kan u de gehele coördinatie uit handen nemen en het werk begeleiden vanaf de uitvoeringsfase tot en met de oplevering en nazorg van het project. Klantgerichtheid, samenwerking en een goede communicatie staan bij ons hierbij centraal en wij stellen ons daarbij de taak om het werk zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen.

Monitoring

Controle kan enerzijds betrekking hebben op het naleven van de juiste voorschriften. Het kan ook betrekking hebben op controle van de juiste functionaliteit binnen het project. PMDK kan hierbij haar diensten aanbieden als het gaat om inspectie, beheer, monitoring en onderhoud van installaties. Voor iedere vraag kunt u bij ons terecht. We zijn ervan overtuigd dat u langer kunt profiteren van uw installatie als deze goed geïnspecteerd,  beheerd en onderhouden blijft.

Stel u eens voor, u hoeft niet meer om te kijken naar de werking van uw in- en exterieur systemen, alles wordt tijdig in kaart gebracht en beheerd. Zo heeft u minimale down-time van processen.

Bekabeling

Met veel diverse verbindingen en een warboel aan kabels kunnen problemen ontstaan, PMDK is specialist in bekabeling zo heeft u kennis en profijt van:

  • temperatuur beheer van kabels
  • labeling om missende verbindingen te voorkomen
  • optimale resultaten in snelheid en verbruik
  • gestructureerde aanleg om warboel te voorkomen
  • afwerking

Altijd de zekerheid dat uw applicaties werken met een druk op de knop.

Dat geeft rust, zekerheid en veiligheid, een must bij industriële of medische processen.

Regelpanelen

Eenvoudig en overzichtelijk bedienen van diverse systemen. Anno nu is er steeds meer mogelijk met software of schakel panelen.

Het vinden of ontwikkelen van de juiste industriële regelpanelen is een specialisme van PMDK. Wij stellen ons de taak om een zo goed mogelijke afstemming tussen enerzijds ontwerp en anderzijds de uitvoering te realiseren.
Daarbij worden processen (de werking ervan) uitgezocht en uitgewerkt, bijpassende technische tekeningen opgesteld, onderliggende berekeningen uitgevoerd en keuzes gemaakt in de toe te passen materialen rekening houdende met klant specifieke voorschriften, geldende normen en gemaakte afspraken.

Contact, informatie of vragen

wij reageren zo spoedig mogelijk

2 + 1 =